The Black Box is a carefully crafted architectural statement nestled in the Teign Valley.

Hidden in the Teign Valley, this unique architectural extension was carefully designed to sit within the conservation area, surrounded by listed buildings. This may not be the biggest project but there is a lot going on with this charred larch and zinc extension.

Design Influence

Use of Light

The north facing design works hard to move light throughout the space. The introduction of a rooflight, solar tubes and an internal glass floor ensure not only the extension remains light but also the utility space below.
More Projects
design@cocreate-architects.com
01626 785887
Co Create Architects
Ground Floor East Quadrangle, Seale Hayne, Newton Abbot, TQ12 6NQ
  View Map
© 2021 Co Create Architects. Registered Office: Ground Floor East Quadrangle, Seale Hayne, Newton Abbot, TQ12 6NQ
Co Create Architects | RIBA Chartered Architects Devon